Webinar Ekslusif akan bermula...

"Terokai Rahsia Kejayaan Mengurus Akaun Kewangan Syarikat Yang Mampu Mendorong Syarikat Anda Terus Maju"

...Dapatkan pandangan pakar, terokai strategi yang membawa perubahan didalam pengurusan akaun kewangan syarikat yang lebih efektif!

Didalam webinar eksklusif ini, anda akan menerokai rahsia bagaimana memahami teknik mudahnya mengurus akaun kewangan syarikat!

Topik Perbincangan Di Webinar

Ini adalah rahsia topik perbincangan webinar eksklusif yang bakal dikongsikan kepada anda.

Rahsia #1

Optimumkan kewangan perniagaan anda. Belajar bagaimana mengurus 5 kumpulan akaun dengan cekap dan tepat.

Rahsia #2

Kaedah merekodkan pendapatan dan perbelanjaan mengikut projek. Ini memudahkan anda mengenalpasti belanja dan keuntungan setiap projek.

Rahsia #3

Bagaimana pengurusan kewangan yang cekap dapat memaksimakan keuntungan dan mengawal perbelanjaan  dalam perniagaan syarikat anda.

Latar Belakang Trainer

Puan Noraini Berpengalaman Lebih 27 Tahun Dalam Bidang Perakaunan & Kewangan. Lebih Dari 11 Tahun Dalam Bidang Latihan Perakaunan.

Pn. Noraini Mohd Nor

Akauntan Bertauliah & Trainer

Beliau merupakan Akauntan Bertauliah (CA39610) dan ahli Malaysian Institute of Accountant (MIA). Telah memberikan latihan kepada lebih dari 3000 peserta dari 5 buah agensi dan 36 buah syarikat di seluruh negara.

Topik Yang Akan Di Pelajari Di Dalam Webinar

3 kriteria & tips memilih perisian perakaunan yang sesuai untuk syarikat.
5 langkah mudah menyediakan laporan kewangan yang membantu pemilik perniagaan memahami proses perakaunan dengan lebih cepat.
5 kumpulan akaun yang perlu diurus dan dilaporkan dalam penyata kewangan.
"Digital Accounting" dapat menyediakan laporan setiap projek dengan mudah dan membantu melihat untung rugi setiap projek secara pantas.
Webinar Eksklusif Ini Akan Bermula

Tempah Tempat Anda Di Webinar Eksklusif

Jangan lepaskan peluang ini untuk menguasai akaun kewangan perniagaan anda - tempah tempat anda sekarang dan mulakan perjalanan kejayaan yang berterusan.

SeminarKontraktor © 2024 iNiaga Global Sdn Bhd (1495204-W). All Rights Reserved

Starting Soon! Get Your Masterclass Access

Enter your email to save your place on the Masterclass

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close